Cabinet de insolventa

Sunteti un creditor care doreste sa introduca o cerere de intrare in insolventa a unei debitoare, avand o creanta mai mare de 40.000 de lei?

Apelati la serviciile unui practician in insolventa pentru a va sfatui in ceea ce priveste aceasta procedura. Legea insolventei acorda posibilitatea ca DVS. in caliate de CREDITOR de a alege un practician care sa URMAREASCA INTERESUL DVS. si anume recuperarea creantei.

Sau dimpotriva sunteti o societate care se afla intr-un impas economic si aveti de suportat creante mai mari de 40.000 de lei carora nu mai reusiti sa le faceti fata si doriti sa reorganizati activitatea sau, dimpotriva sa lichidati activele societatii?

Apelati si dvs. la serviciile unui practician in insolventa. Legea insolventei acorda posibilitatea ca DVS. in calitate de DEBITOR de a alege un practician care sa va ajute la reorganizare in cele mai bune conditii a activitatii societatii sau sa lichideze activele societatii.

Trimiteti un mail catre avocat@mediatorandreeamihai.ro sau av.andreeamihai@gmail.com cu solicitarile dvs. sau sunati la cabinetul nostru de insolventa la numarul 0040722 653 721 pentru mai multe detalii.

ATENTIE: PUTETI APELA LA SERVICIILE NOASTRE SI IN CAZUL IN CARE VI S-A ATRAS RASPUNDEREA CA ORGAN DE CONDUCERE IN BAZA LEGII INSOLVENTEI, AVOCATUL TITULAR FIIND SI PRACTICIAN IN INSOLVENTA AVAND EXPERIENTA PRIN CASTIGAREA A ASTFEL DE CAUZE AFLATE PE ROLUL TRIBUNALULUI BUCURESTI/ILFOV.

DE ASEMENEA, PUTETI APELA LA SERVICIILE NOASTRE SI PENTRU LICHIDAREA VOLUNTARA A SOCIETATILOR, AVAND IN VEDERE PREVEDERILE CODULUI FISCAL CARE INTRA IN VIGOARE DE LA 01.01.2016 IN CEEA CE PRIVESTE IMPOZITUL AFERENT SEDIULUI.