Despagubiri ANRP / PRIMARIE

LEGEA 10, LEGEA 9, LEGEA 290

Aveti de recuperat despagubiri in temeiul Legii nr. 10/2001, ale Legii nr. 9/1998 (despagubiri Bulgaria), ale Legii 290/2003 (despagubiri Bucovina, Basarabia, Tinutul Herta), ale Legii nr. 393/2006 (despagubiri Serbia) iar Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor va precizeaza in nenumarate randuri ca plata despagubirilor se realizeaza in ordinea cronologica a emiterii hotararilor de catre comisiile judetene/a municipiului Bucuresti si ca au prioritate hotararile definitive ale instantelor judecatoresti? Iar plata despagubirilor intarzie sa se efectueze in unele cazuri depasind orice termen rezonabil?

Apelati la un avocat specializat care va va ajuta in recuperarea despagubirilor in timp real!

Onorariul avocatului este negociabil si depinde de natura, valoarea litigiului si complexitatea cauzei, avocatul putandu-se deplasa si in alte zone din tara in cazul imposibilitatii de prezentare a clientului la sediul avocatului.

Atragem atentia ca in cazul unei oferte mai bune, avocatul poate stabili cu dvs. un onorariu avantajos pentru ambele parti (avand in vedere ca nu exista intermediari, pentru firmele mari exista avocati neexperimentati in spate, iar onorariile sunt preluate de aceste firme, iar in ceea ce priveste avocatii fara experienta, acestia nu pot alege solutia perfecta pentru Dvs.).

ATENTIE, IN CEEA CE PRIVESTE DESPAGUBIRILE IN BAZA LEGII NR. 10/2001, LEGEA NR. 165/2013 INSTITUIE UN TERMEN DE DECADERE PENTRU DOSARELE AFLATE LA PRIMARIE SI NESOLUTIONATE PANA LA DATA DE 01.01.2017 SI ANUME UN TERMEN DE 6 LUNI. PRIN URMARE, DACA AVETI DOSARELE LA PRIMARIE SI NU SUNT SOLUTIOANTE, TREBUIE INTRODUSA CERERE IN INSTANTA PANA LA JUMATATEA ANULUI 2017 – 31.06.2017, IN CAZ CONTRAR PIERDETI DREPTUL LA DESPAGUBIRI PENTRU TOTDEAUNA.