Despre Mediator / Avocat

Sunt avocat in Baroul Bucuresti din anul 2004. Am absolvit facultatea de drept de stat din Bucuresti in anul 2003 si din acest moment am acumulat experienta atat prin colaborarea cu firme ca SCA Postolache si Asociatii, SCA Anghel si Asociatii cat si la societatea Telemobil S.A. actualmente preluata de catre Cosmote. Pe parcursul anilor am invatat sa gasesc solutii in orice domeniu al dreptului atat prin cauzele personale pe Legea 10 cat si prin diversele probleme ale clientilor in orice domeniu: drept civil, drept comercial, drept penal (colaborarand cu statul in ceea ce priveste anumiti inculpati), drept penal, dreptul familiei, drept administrativ.

Dorinta mea este de a observa satisfactia pe fetele clientilor ca urmare a serviciilor prestate. Avand in vedere faptul ca lucrez in principal singura, onorariile sunt mai mici decat cele prezentate la societatile de avocatura la acelasi nivel de calitate, onorariile putand fi negociate.

Din anul 2012, pentru formarea profesionala continua am devenit membru UNPIR fiind practician in insolventa. Din anul 2012 am urmat cursurile de mediator, devenind mediator autorizat de catre Consiliul de Mediere intrucat aceasta profesie are stranse legaturi cu avocatura (numai un avocat poate sa redacteze un acord in perfecta concordanta cu legea ca, in cazul in care o parte nu respecta clauzele acestui acord, cealalta parte sa execute rapid acordul, iar nu sa intampine greutati in aplicarea acestuia).

  • Experienta profesionala – 9 ani avocatura
  • Studii: Facultatea de drept – Universitatea din Bucuresti
  • Master: Drept comunitar
  • Membru al Baroului Bucuresti
  • Membru al Uniunii Practicienilor in Insolventa din Romania
  • Mediator autorizat de catre Consiliul de Mediere
  • Membru al Uniunii Nationale a Mediatorilor din Romania