Dreptul muncii

Avocat specializat dreptul muncii

Cabinetul de avocatura a asigurat servicii de consultanta juridica pentru numeroase societati comerciale din domeniul telecomunicatiilor, constructiilor, distributiei IT etc. in privinta organizarii interne a relatiilor de munca, a implementarii procedurilor necesare si a minimizarii riscurilor aferente litigiilor de munca; a asistat salariatii unui operator de telecomunicatii in privinta organizarii si constituirii sindicatului; a reprezentat numerosi salariati in litigii privind raporturile de munca, indeosebi rezultand din desfacerea din initiativa angajatorului a contractului individual de munca.

Avocatul a inteles intotdeauna situatia dificila in care se afla salariatul la momentul incetarii contractului de munca din initiativa angajatorului, astfel incat onorariile au fost orientate substantial catre succesul demersului judiciar initiat.

Daca doriti sa va adresati cabinetului nostru de avocatura pentru a ne cere informatii cu privire la oportunitatea unei actiuni in instanta si cu privire la onorariul avocatului va rugam sa nu ezitati sa ne contactati si ne prezentati pe scurt situatia Dvs. pe mail catre av.andreeamihai@gmail.com si eventual sa ne transmiteti si documentele relevante si va vom contacta in cel mai scurt timp. Puteti de asemenea sa ne contactati direct si pe telefonul avocatului titular 0722 653 721.